Clearing Bet References

Discuss anything related to using the program (eg. triggered betting tactics)

Moderator: 2020vision

Postby boycee » Wed Sep 20, 2006 4:43 pm

Just to clarify when I hover over x it says x=empty ,but when I hover over x = Range("D2").value it says x=range (D2).value = 1

It's not BA it's a poker bot which pulls in data from Betfair Games into excel and you can set up triggers just like BA

D2 is just the round number eg from 1 - 5
boycee
 
Posts: 124
Joined: Fri Nov 25, 2005 1:35 pm

Postby GeorgeUK » Wed Sep 20, 2006 4:48 pm

Is the bot putting the data into D2, or is it a formula?

If its a formula, then we can work with that - otherwise i've no idea why when D2 changes from 1 to something else the worksheet_change event is not triggering.
previously known as Gaseous (on the betfair forum)
User avatar
GeorgeUK
 
Posts: 315
Joined: Sat Nov 19, 2005 10:18 pm
Location: Scotland

Postby boycee » Wed Sep 20, 2006 4:51 pm

Bot is putting the data into d2 its always a 1,2,3,4, or 5

i.e. it is never blank - could this be the problem?
boycee
 
Posts: 124
Joined: Fri Nov 25, 2005 1:35 pm

Postby GeorgeUK » Wed Sep 20, 2006 4:54 pm

Nope

When D2 = 1 the code should run
When it isn't it shouldn't run.

last ditch attempt
change the code from target.value to target .text

Hopefully it is just being stubborn and it is a formatting bug
previously known as Gaseous (on the betfair forum)
User avatar
GeorgeUK
 
Posts: 315
Joined: Sat Nov 19, 2005 10:18 pm
Location: Scotland

Postby boycee » Wed Sep 20, 2006 5:07 pm

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Same result I'm afraid.

Thanks for your help George. Really appreciate it mate.

cheers
boycee
 
Posts: 124
Joined: Fri Nov 25, 2005 1:35 pm

Postby GeorgeUK » Wed Sep 20, 2006 5:13 pm

:evil:

Hopefully someone else can come up with something.

If D2 = 1
and it doesn't matter if it is a value or text value...

why does the code not run - are you sure the data is updating :lol: (sorry)

Anyone else have any ideas??
previously known as Gaseous (on the betfair forum)
User avatar
GeorgeUK
 
Posts: 315
Joined: Sat Nov 19, 2005 10:18 pm
Location: Scotland

Postby boycee » Wed Sep 20, 2006 5:17 pm

yes it loops through 1 to 5 with each round of cards

Except it obviously is not the numbers 1 to 5 or text 1 to 5

What else can produce 1 to 5 if it is not text or numbers

when I key in 1 or "1" the code runs perfectly ?????????????????????????????????
boycee
 
Posts: 124
Joined: Fri Nov 25, 2005 1:35 pm

Postby GeorgeUK » Wed Sep 20, 2006 5:26 pm

Possibly

If Target.Count > 1

put an apostrophe '
infront of this line.

It may have a huge flickering effect as it tries to run once for each of the cells being updated

Otherwise i'm stuck. Brain has officially died.
previously known as Gaseous (on the betfair forum)
User avatar
GeorgeUK
 
Posts: 315
Joined: Sat Nov 19, 2005 10:18 pm
Location: Scotland

Postby boycee » Wed Sep 20, 2006 6:09 pm

does flicker on update of data but this fix sadly did not work

:cry:

Just tried an experiment. On the spreadsheet I inserted a little true false statement in P2 =if(d2=1,P3=1,"")

I keyed in 1 to P3 and then let the bot pull in the data to see if P2 came up TRUE or FALSE

Guess what ?

As the bot filled D2 with "1" P2 read .......................................................................................... TRUE

How the feck is that? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

The sheet is seeing D2 as 1 even when imported by the bot, but the code is not running on import but does when keyed in?
boycee
 
Posts: 124
Joined: Fri Nov 25, 2005 1:35 pm

Postby Mitch » Fri Sep 22, 2006 7:18 pm

I'm guessing it's pepelu's program you are using. For some reason Worksheet_Change events never get fired using pepelu. The way round it is to put "=D5" somewhere below the data (I used A25 but anywhere that doesn't get overwritten will do) which will change each time data is updated, then use Worksheet_Calculate.

To clear O8:O14

Code: Select all
Private Sub Worksheet_Calculate()

     If Range("D2") = 1 Then Range("O8:O14").ClearContents
 
End Sub


That should work but please post back if it doesn't.
User avatar
Mitch
 
Posts: 365
Joined: Sat Nov 19, 2005 12:28 am
Location: Leicester

Postby boycee » Mon Sep 25, 2006 12:08 pm

Mitch,

Yep that did the business - cheers. :wink:

It is peps program - have you tried it with any success ?

boycee
boycee
 
Posts: 124
Joined: Fri Nov 25, 2005 1:35 pm

Postby Mitch » Tue Sep 26, 2006 11:11 am

Only briefly played with it, but there's some conflict or other on my system (or I assume there is) because I can't get the prog to place a triggered bet if there is a macro running.

It did my heed in for a while but I just gave up a couple of weeks ago.
User avatar
Mitch
 
Posts: 365
Joined: Sat Nov 19, 2005 12:28 am
Location: Leicester

Previous

Return to Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 43 guests

Sports betting software from Gruss Software


The strength of Gruss Software is that it’s been designed by one of you, a frustrated sports punter, and then developed by listening to dozens of like-minded enthusiasts.

Gruss is owned and run by brothers Gary and Mark Russell. Gary discovered Betfair in 2004 and soon realised that using bespoke software to place bets was much more efficient than merely placing them through the website.

Gary built his own software and then enhanced its features after trialling it through other Betfair users and reacting to their improvement ideas, something that still happens today.

He started making a small monthly charge so he could work on it full-time and then recruited Mark to help develop the products and Gruss Software was born.

We think it’s the best of its kind and so do a lot of our customers. But you can never stand still in this game and we’ll continue to improve the software if any more great ideas emerge.

cron